Gün Batımı/The sunset

 

Yapmayı en sevdiğimiz şeylerden biri de kendi uğraşlarımızdır bazen. Uğraştığımız hobilerimizle kafa dağıtırız. İşte bizimde en çok sevdiğimiz şey saat 8’den sonraIMG_9943 oturup bu muhteşem gün batımını izlemek. insana o kadar huzur veren bir görüntü ki hele
de o an açıp dinlediğimiz müzik ,ortamın en anlamlı müziğidir. Her akşam saat 8’den sonra oturup beynimizdeki düşüncelerle yalnız kalınca artık hobi haline geliyor. Ya da küçük şeylerle çok mutlu olmakta denebilir. Denizin o eşsiz dalga sesi, rüzgarın hafiften tenimize değerek burnumuza getirdiği iç açıcı kokusu… Bazen gerçekten o duygularla baş başa kalmak kadar güzel birşey yoktur. Beynimizde ki tonlarca düşünceyi, herhangi bir kişiye anlatarak rahatlayacağımızı düşünürüz, ama öyle değildir. Her kafadan ayrı ses duymak mı ? Yoksa kendimizle baş başa kalıp, biraz da olsa sakin kafayla, beynimizi kurcalayan olayların en doğru çözümünü bulmaya karar vermek mi ?

Our favorite thing to do is to meet at 8 o’clock and watch the sunset. It gives us a feeling of serenity .We like to listen to music .For us that music is the best music in the world. We think about the thoughts that go threw our brains, it is almost like a hobby for us.

IMG_9944

 The sound of the waves, the feeling of the wind touching our skin… Sometimes there is nothing better than staying with our own feeling. We think that sharing it with other people will make us feel better, but it is not that way. Would you rather hear other people’s opinion or listen to yourself?

Yorum bırakın